fredag 29 augusti 2008

bloggparty!

Ja, nu är det slutet av augusti, vilket innebär att jag ska visa upp alla mina bidrag till bloggpartyt!
Den här omgången scrappade jag 4 layouter.
I början av perioden scrappar jag som bara den, men sedan avtar det lite. Lustigt!
Är det så för er också?

Det första bidraget är en lift av Tezzans layout "Vilken söt liten kille"


Där har ni hennes layout, nu kommer min lift "Vilken gnagare".
Fotot är taget i somras när jag och Mattias spenderade en hel dag på Kolmårdens djurpark!


Bidrag numemr två är också en lift, den här gången av Bitte71s layou "Tjejen med attityd".

Min lift heter "En stor giraff i sikte" och komemr även den från utflykten till Kolmårdens djurpark. Personligen är jag väldigt nöjd med layouten :)


Bidrag nummer tre är ingen lift, det är min variant av Leamon72s skiss. Hennes skiss var jätterolig att scrappa efter, jag följde den ganska precist.
Den handlar om bokhyllan vi köpte från IKEA :)


Den fjärde och sista layouten är en lift. Oj, vad jag har liftat mycket den här omgången!
Cattis var det som stod för den här superrroliga utmaningen. Man skulel lifta hennes färgsprakande layout och kravet var att man skulle ha mönstrat bakgrundspapper! spännande!


Jag ville ju såklart inte vara sämre så jag gjorde också en riktigt färgsprakande variant. Se och njut (kan erkänna att Mattias tycker att den är hemsk)
Tyvärr blev bilden riktigt suddig!



Ja, det var mina fyra bidrag det!
Nu ska det bli spännande att se vem av alla superduktiga scrappare där ute som vinner priser. Ska genast rusa runt och kika i andras bloggar och få inspiration.
Vi ses :)

Alexandra Lindgren

tisdag 19 augusti 2008

Ännu mera nytt... :)

Nu har jag fått ett ryck och fotograferat de layouter jag har skapat. Inte de som jag gjort till bloggpartyt utan de som jag gjort bara för att :)
De till bloggpartyt tänkte jag samla ihop och visa i slutet av månaden!
smart va? ;)

Den första layouten har jag döpt till "Stopp!"
Den betyder mycket för mig, den speglar alla tankar jag går och dras med för tillfället. Jobbiga, men nyttiga tankar. de kommer till mig då och då!
Då gäller det som sagt att stanna upp och tänka efter!


Den andra layouten tillägnar jag Elin.
Det är tack vare henne jag har det så bra som jag faktiskt har det här uppe i norr. Det var hon som visade upp mig för människor och "gav" mig vänner. Tack så mycket :)
(och tack Arbetsförmedlingen som skickade oss på en rekryteringsmässa i Bollnäs)


Den tredje (och sista) layouten handlar om att vi vill sälja vår gamla bil som bara står och dammar hemma hos Mattias farfar. Jag tycker om bilen och det är inget fel på den, men nu har vi en ny. En nyare och finare saab! :)
Så, vem vill köpa vår Fiat Marea?


Så, nu har jag visat lite vad jag har sysslat med den senaste tiden.
Det skulle göra mig jätteglad om ni ville lämna en liten kommentar. Gärna en kritisk kommentar. vad var bra? vad var dåligt? tack :)

Alexandra Lindgren

måndag 18 augusti 2008

Mina tävlingsbidrag

Nu är tävlingen avslutad (eller, vinnaren har inte utsetts än, men alla har röstat) så nu kan jag visa upp layouterna jar scrappade för ett tag sedan.
Först ut är layouten på mamma. Färgerna blev inte alls så bra som jag tänkte mig när jag fotade den, men det får duga :)


Nästa layout handlar om grannjäntans pattar. Det var bland de första gångerna jag träffade Flupp som jag tog det här fotot. jag lovade då att scrappa en layout om pattarna så här kommer den :)


Nummer tre av fyra föreställer vår galna katt Mini Han är inte som alla andra katter, han är verkligen speciell. Tur att vi gillar honom ändå ;)


Den sista layouten till tävlingen på AOS handlar om vår lägenhet, om vårt bostadsområde, om staden vi bor i. ja, hur vi lever helt enkelt :) Långgatan 41!


Jag har fler layouter att visa er, men jag tror att det räcker med de där fyra till att börja med ;)
Nu ska jag spela Wii, sedan ska jagnog scrappa lite :)

Hejsan hoppsan
Alexandra Lindgren

onsdag 6 augusti 2008

Ågren!

Åh, jag har nästan lite ångest!
Jag har precis tryckt på "köp nu" hos både magdas och Stellas. Summan gick på runt 650 kronor. Det är mycket pengar när man inte vet hur länge till man har jobb. Om man har jobb i framtiden.
Det är mycket pengar när man planerar en italienresa och dessutom har lite födelsedagar att handla till.
Jag har inga kläder jag tycker om, därför borde jag köpa nya. Men icke! Nu har jag köpt scrapgrejer för en stor del av mina pengar så nu blir det inte mer på ett tag.

Det var faktiskt saker jag behöver (cardstock t ex). Sedan vet jag att det är min tur i födelsedagsswappen nästa månad och att jag ska åka på scrapträff i Linköping i september. Hur mycket kommer jag inte att köpa där? Jag känner på mig att det kommer bli mer än vad jag behöver.

Å andra sidan, jag har jobbat och slitit som ett djur nu i sommar. Utan semester! Är det inte rätt att jag ska få njuta av lite nytt i höst? eller? (säg ja!)

Nu ska jag göra mig lite frukost och scrappa en stund.

Ågren,
Alexandra lindgren