måndag 28 april 2008

Scrapträff i Ljusdal

I lördags var jag, som bekant, i Ljusdal på scrapträff. det var jättetrevligt och roligt. Tre layouter fick jag ihop, men sedan tog inspirationen slut. Jag antar att den försvann för att jag satt och gruvade mig för hemresan och att jag var trött.
Många bra människor och bra demonstrationer. Scotch hade verkligen mycket bra saker, man kanske borde införskaffa sig lite nytt?

sedan demade Monnah hur man gör minialbum. det fanns även möjlighet att köpa material till ett sådant, men det gjorde inte jag. Däremot vann jag ett paket med en massa papper. Jättefint verkligen! :)
Maten var jättegod! thaibuffé med ALLT!
jag blev hur mätt som helst, gud så gott!

Här är min första layouten, en lift:


min andra layout, färgutmaning


Mitt tredje bidrag, en annonsutmaning


Här är min vinst :)



Jag kom hem vid 00:30. Då satte jag mig vid datorn en liten stund och sedan gick jag och lade mig en timme senare. Jag hade klätt av mig och verkligen ställt in mig på att somna då telefonen ringde. Det var Mattias som ville ha hjälp att beskriva hans jacka eftersom han hade tappat bort lappen till garderoben (han var på Stadt.)
Snäll som jag är klädde jag på mig och gick ner på stan. Där fick jag beskriva jackan och sedan batala 40 kronor i straffavgift. En vinglig Mattias fick jag leda hem och sedan sova!
Han är underbar ibland :)

Nu ska jag leta upp lite utmaningar och scrappa. Ikväll blir det middag hos grannjäntan, det ser jag fram emot :)

Scrapträff,
Alexandra lindgren

tisdag 22 april 2008

Skapat av RAK

Idag fick jag en härlig RAK av Cecilia. När posten kom satt jag och scrappade och så fort jag öppnade RAKen fick jag ännu mer inspiration. Det blev två stycken layouter idag, båda med något från Cecilia på. Jag vill verkligen tacka för den trevliga överaskningen som kom med posten idag, du (och RAKen) är guld värd!



Visst är det roligt med bollfrans? äntligen har jag fått en bit så att jag kan skapa av det. härligt!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag var ute och gick i rask takt i en timma sedan har jag bara scrappat, scrappat och scrappat.
Jag funderar starkt på att anmäla mig till scrapträffen i Ljusdal i helgen. Jag är lite nervös bara, jag är så ny inom scrapbooking. jag har aldrig varit på någon träff förut. spännande samtidigt. jag menar, ljusdal ligger inte så långt bort, vad är jag rädd för?
det är väl roligt med nya utmaningar?
ska fundera kvällen ut, imorgon ska jag ge besked!

Nu ska jag steka hamburgare och skära sallad, tomat och annat gott att ha till. Eftersom vi inte har någon grill får vi göra på det här viset. Hade vi haft en balkong hade vi haft en grill OCH en trevligare sommar. Nu får vi hänga på stranden varje ledig stund istället, kan vara trevligt det också!

Om ni vill veta mer om vad som händer och fötter i mitt liv så kan ni läsa i min andra blogg. www.alexandra-lindgren.blogspot.com

fredag 18 april 2008

Fårigt värre!

Nu har jag inte scrappat på ett tag, jag har jobbat en hel del. det är bra för då har jag råd att köpa nya scrapsaker sen:)
Just nu har vi en hel del andra utgifter, bil till exempel. Mattias vill ha en volvo s40, jag bryr mig inte om vad vi har för en bil. Sålänge det inte är en megagammal och rostig variant, det är inte så snyggt!
När jag tänker efter är jag nog ganska kräsen, den får inte vara si eller så. Äh, det är nog bara att släppa på kraven och låta honom bestämma. Bara jag kan åka i något så är jag nöjd. :)

På kvällarna (speciellt när det är hockey på tv) sitetr jag och stickar på min barntröja. Jag håller nu på med den sista ärmen, sedan ska den sys ihop.
Jag är nöjd med den, första gången jag gör en avancerad tröja. Inte det lättaste att sticka får kan jag säga. Inte för mig iaf!
Ikväll är det hockey igen, då ska det stickas för fulla muggar!
Mina vänenr tycker att jag är för ung för att sticka, men finns det egentligen någon åldersgräns?
Är det kul så är det!


För övrigt tror jag att HV71 kommer ta hem vinsten!
Det har jag sagt ända från början, mest för att reta Mattias som håller på Timrå. :)
Jag är väl inget hockeyfan så för min del är det inte så viktigt vem som tar hem vinsten ;)

Nej, nu ska jag göra min dagliga bloggrunda!

"Förtidspensionären",
Alexandra Lindgren

lördag 12 april 2008

Utmaning sökes!

Ja, nu har det gått några dagar igen och mycket har blivit gjort. Jag har scrappat flera layouter, men många av dem kan jag inte visa pga att de är bidrag till olika tävlingar. Vi väntar med spänning... ;)

Två layouter kan jag iaf visa!
de är scrappade från Silwerstars läckra skisser. Jag älskar hennes skisser, de är inte för komplicerade utan lätta och roliga att skapa utifrån. Perfekta!
(Se till att göra fler nu Silwerstar :P)





Annars rullar det på som vanligt här hemma. Lägenheten borde städas, katt sökes, Mattias jobbar som vanligt och jag jobbar när de ringer in mig. Nu längtar vi efter våren och solen så att vi kan vara ute och må bra. vem vill ha vinterväder i april? inte jag iaf!

Nu ska jag scrappa vidare. Om det är någon som har en utmaning till mig får ni gärna skriva den i en kommentar.Det skulle verkligen uppskattas, jag ÄLSKAR utmaningar. Så fundera nu ut en utmaning och berätta för mig. Jag väntar med spänning :)

Ha det bra!
Alexandra Lindgren

tisdag 8 april 2008

en massa vårkort

Idag fick jag hem mitt paket från Stellas. Jag trodde att jag hade beställt fler mönstrade papper, men det hade jag visst inte :(
jaja, jag fick mycket annat spännande. Paketet som Nathalie ska få i födelsedagsswappen har jag plockat bort från bilden ifall hon skulle komma och kika ;)



Inflyttningskortet gav mig verkligen inspiration och blodad tand. Jag har nu suttit och pysslat ihop en massa vår-kort idag. Jag ska skicka ut dem till nära och kära så fort vårstämningen infinenr sig igen. Den var här för några dagar sedan, men sen kom det snö. Inte kul!
Här kommer iaf mina kort jag har skapat.




Det här kortet ska jag ge till min svärmor som tack för att Mattias fick låna resväskor när han skulle till Italien.





och så det sista kortet:



Nu kommer Mattias snart hem, då ska jag iaf ha börjat med maten. Eftersom jag ska göra våfflor så måste de ju vara varma när vi ska äta. Jag börjar med smeten vid kvart i, då har jag lite tid över till min bloggrunda nu. :)

Ni skulle rädda min dag om ni kommenterade :)

Scrapaholic,
Alexandra Lindgren

söndag 6 april 2008

inflyttningskort!

Nu har jag scrappat en del igen!
Igår var jag på en inflyttningsfest och till det var jag tvungen att ha ett kort. Jag scrappade då ett sådant, fast jag inte är bra på det. Otroligt nog tyckte jag verkligen att jag lyckades den här gången, kul :)


Sen så har jag även scrappat en layout om en dröm; katt!
Jag och min sambo letar för fullt efter en liten kisse som kan göra oss sällskap i vår lägenhet. Någon som alltid är hemma och väntar på mig när jag kommer hem!


Det var nog allt i scrapväg som jag kan visa för er nu, har fler LOs men de är bidrag i tävlingar. Den som väntar på något gott...

Nu ska jag få i mig lite kvällsmat och sedan ska jag krypa till kojs!
Jag skulle bli jätteglad om ni kommenterar och ger goda råd. Jag är ju ingen van scrappare så jag har en massa saker att lära. det ser jag fram emot!

Godnatt,
Alexandra Lindgren

onsdag 2 april 2008

liftvarning!

Nu har jag äntligen fått ordning på min scraptillvaro.
Jag var på IKEA i lördags och köpte mig en ny bokhylla samt mappar och lådor att ställa i den. I dessa lådor har jag lagt en massa scrapsaker, sorterade efter användningsområde (stämplar, papper, blommor etc.)

Nu ser det inte så stökigt ut här hemma, nu är det ordning!

På forumet allt om scrap har vi en scrapliftstafett där man ska lifta andra. Jag valde då att lifta en av Annettes(www.annettesida.blogspot.com) layouter.
Det här blev resultatet:

fotona är tagna när jag flummade med trosor på huvudet i Bulgarien. Mycket rolig tid!


I förrgår scrappade jag 2 layouter som bidrag till skisstävlingen på Mazzarin.se. Passa på ni också!
De Layouterna kan jag tyvärr inte visa än, har inte ens skickat in dem till mazzarin.

Idag gjorde jag två kort, ett till en födelsedag och ett till ett par som har flyttat. Jag ska på inflyttningsfest dit på lördag så då måste man ju ha med sig någonting :)
kan inte visa dem ifall någon kikar :)

Jag var inne och spanade på en massa scrapbloggar och hittade en layout som jag bara var tvungen att lifta. Det var en layout från Jeja(www.jejaspysselochscrap.blogg.se) och här är mitt resultat:


Bilden föreställer min sambo som ligger i badkaret och badar. :)

Det var nog allt jag har hunnit med i scrapväg tror jag. Nu ska jag laga mat tills Mattias kommer hem. Pasta med kassler och champinjonsås var det tänkt, vad tror ni om det?

Ha det superbt!
Alexandra lindgren